Takaful

Zurich Takaful Raih Anugerah Syarikat Takaful Terbaik di Forum Kewangan Islam Kuala Lumpur 2017

3rd October 2017


Zurich Takaful Malaysia Berhad, meraih anugerah “Most Outstanding” untuk syarikat takaful di Kuala Lumpur Islamic Finance Forum KLIFF 2017 yang sedang berlangsung 3 hingga 5 haribulan Oktober di Hotel Istana, Kuala Lumpur.


“Most outstanding” ini dengan makna lain adalah “excellent” atau “exceptionally good” menggambarkan terbaik keseluruhan dari segi produk yang komprehensif, mampu milik dan juga pengurusan syarikat.


Forum kewangan Islam KL ini adalah tempat berkumpulnya ilmuwan-ilmuwan kewangan Islam dari seluruh dunia, membincangkan perihal kewangan dan keperluan kewangan umat Islam dari segi pematuhan syariah (syariah complience). Termasuklah produk yang menanggung risiko iaitu Takaful.


Anugerah diterima oleh CEO Zurich Takaful Malaysia, En. Salim Majid. Tahniah kepada pemegang-pemegang sijil/polisi Zurich Takaful kerana anda mempunyai syarikat yang terbaik. Bagi anda yang ingin bertukar ke Zurich Takaful, saya menyediakan perkhidmatan semakan semula sijil/polisi anda untuk membolehkan anda mendapatkan perlindungan takaful yang maksima mengikut keperluan anda. Jika anda berminat dengan kerjaya bersama Zurich Takaful, anda boleh klik –>[sini] untuk penerangan lanjut.  Anda boleh call/sms saya di 0192757055 atau terus klik –>[sini]untuk ke aplikasi WhatsApp saya.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!